Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Rhino 700 FI Tips

Yamaha Rhino 700 FL er en stor ATV med en sterk motor, Ultramatic girkasse, to dører og en fire-hjuls uavhengig fjæring. 4x4 kjører som en tradisjonell ATV og krever vedlikehold lik de fleste andre ATV. Per mars 2011, en 2011 modell koster rundt $ 11 499, og er tilgjengelig i rødt eller grønt. Speed ​​

For den raskeste turen, stasjonen i brede, åpne områder med gasspedalen trykkes inn og bremsene inaktive. Yamaha sette Rhino 700 motoren har en maksimal hastighet på ca 40 mph. Dette skulle vise seg tilstrekkelig for vanlig kjøring. Men hvis du kjører i store åpne områder og ønsker å flytte så raskt som mulig, kan 40 mph ikke være rask nok. Ettermarkedet alternativene kan hjelpe deg oppgradere din maksimale hastigheten til rundt 50 eller 60 mph.
Rhino 700 Dører

The Rhino 700 har to dører, en på passasjersiden og en annen på førersiden. Ved hjelp av disse dørene vil bidra til å beskytte føttene og hindre smuss og vann trenger inn i ATV. Noen Rhino 700 modeller leveres uten dører, avhengig av forhandler og fabrikk. Å motta gratis dører, ta kontakt med din lokale Yamaha-forhandler.
Driving Tips

Plasser begge hendene på rattet, spesielt hvis du kjører med en hastighet på mer enn 20 mph. Hvis mulig, grep rattet slik at tomlene vende opp. Alltid kommer du til høyre, spesielt hvis du kjører på en vei som er bred eller konstruert for en to-veis ride. Kjør til lavest mulig hastighet, spesielt hvis du er ukjent med terrenget. Hvis du kjører i lysforhold eller mørke forhold, slå frontlysene på. Som med å kjøre en bil, må du ikke slå frontlysene på i tåke.
Passenger Tips
p Hvis du er en passasjer i Rhino, kommunisere med driveren. La sjåføren beskjed hvis du oppdager merkelige forhold eller føle seg usikre. Hold på skinnene på siden av Yamaha Rhino mens reiser over steinete terreng eller under annen uvøren kjøring.
Vedlikehold Tips

Hold Yamaha Rhino 700 i tips -top form med rutinemessig vedlikehold. Skift olje og rense luftfilteret regelmessig. Luftfilteret er et skum filter som må vaskes i varmt såpevann og deretter dekket med filter olje før de blir reinstallert i ATV. De dustier dine kjøreforhold, jo oftere må du rense filteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103272.html

Previous:
Next:

4X4