Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan endre kjølevæske på en 2001 Yamaha Kodiak 400

Vehicle produsenten Yamaha lanserte 2001 Kodiak 400 4-by-4 i juli samme år. 2001 inkarnasjonen av Yamahas populære all terrain vehicle (ATV) linje 401 cc, væskekjølt, firetakts motor, som ble holdt mot overoppheting av kjølevæske sykling gjennom sitt kjølesystem. Som en del av generell ATV vedlikehold, anbefales det at du endrer kjølevæske omtrent annethvert år. Heldigvis for deg, er oppgaven overraskende enkel og grei. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Wrench
Trough
Kjølevæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Park din ATV på en jevn overflate og la motoren kjøle seg ned. Lokaliser kjølevæske-reservoaret som befinner seg i midten av ATV, mellom olje filterpatronen og kilerem Kjøletunnel sjekk slange, og like under drivstoff klokke. Trekk av sidepanelet, og deretter skru av tanklokket.
2

Slide en renne pannen under motoren. Fjern kjølevæsken renne bolten å tømme kjølevann. Bruk et trau for å beskytte fotstøtte fra kjølevæske.
3

Fjern den fremre transportør og tilstøtende panel. Løsne slangen fra reservoaret til å begynne å tappe kjølevæske. Igjen, må du plassere en renne pannen under.
4

Skyll systemet med destillert vann. Bytt kjølevæske reservoaret slange og avløp landskamper for radiator og vannpumpe og fyll tanken ved å helle en blanding av kjølevæske og destillert vann gjennom en trakt til den treffer den maksimale nivå mark. Sjekk brukerhåndboken for riktige forholdstall.
5

Sett panel og skifte kjølevæsken tanklokket og kjølevæske reservoaret cap. Start motoren, og la den gå på tomgang i noen minutter. Kontroller kjølevæskenivået og legge til flere hvis det er lavt. Til slutt, se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102883.html

Previous:
Next:

4X4