Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan kan jeg løfte min 1993 Ford F-350?

Ford F-350 super-duty pickup lastebil, en kraftig bil i mange rettigheter, fortsatt drar nytte av tilpasning, spesielt installasjon av suspensjon lift kits som er lett tilgjengelig fra en antall produsenter. Ikke bare installere en suspensjon lift på F-350 gjør det mulig å legge høyere dekk og gi større bakkeklaring når off-roading, men det gir også bilen et mer naturlig holdning til kompliment sin større struktur. Du trenger
Floor jack designet for løftet lastebiler
1/2-tommers socket satt med breaker bar
Jack står
Vis flere instruksjoner
Installer bakenden Lift Utstyr
en

Jack opp på baksiden av lastebilen og posisjon bukker under rammens jekkpunkter. Suspensjonen må være helt utenfor bakken og støttet for fjerning og installasjon av fremre og bakre opphenget.
2

Fjern de bakre dekk og hjul fra bilen. Installasjonen kan utføres på den ene side av kjøretøyet på en gang, om nødvendig. Hvis dette er tilfellet, fjerner bakhjulet fra lastebilen på bare én side.
3

Plasser jekken under bakakselen for å hindre bevegelse av akselen når suspensjonen er fjernet, men ikke komprimere fjærer. Begynn å fjerne U-boltene som holder bakakselen på suspensjon, og deretter fjerne den gamle støtdemper. Du vil installere heis blokker mellom aksel og bladfjærer å utføre påkjørsel heis.
4

Installer påkjørsler suspensjon lift blokker med de nye U-bolter som leveres med lift kit. Du kan ikke bruke de gamle U-bolter. Stram ned boltene, og deretter installere den nye støtdemper.
5

Sett inn den nye, større hjul og dekk. Du vil gjenta den samme prosessen på motsatt side. Når bakhjulsopphenget er på plass, senke bilen til bakken og jekke opp fronten på bilen.
Installer Front End Lift
6

Support forsiden av F-350 på bukker bak de fremre fjærer, og deretter fjerne spor bar og front dekk fra begge sider.
7

Fjern svaie bar koblinger på begge sider av forstillingen, forlater dem festet til rammen. Støtte forakselen på førersiden med gulvet jack, deretter fjerne U-bolter og sjokk.
8

Slipp trykket på gulvet jack, slik at aksen sakte lavere til bakken . Dette vil frigjøre spenninger på førersiden våren, slik at den kan fjernes. Installere heis våren i den gamle vårens sted, deretter forsiktig jekke opp akselen igjen.
9

Installer de nye U-bolter som leveres med lift kit samt ny støtdemper. Når du er ferdig på førersiden, utføre den samme prosessen på passasjersiden av bilen.
10

Fest de svaie bar koblinger, deretter installere de utlignet hex cams som følger med settet på sporet bar ifølge til den medfølgende instruksjoner. Når den er fullført, installerer dekkene på begge sider av lastebilen og forsiktig senke den ned på bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103241.html

Previous:
Next:

4X4