Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan legge ved en vinsj kabel

En feil installert vinsjkabel kan forårsake alvorlig skade på alle i området til vinsjen eller forårsake alvorlig skade på gjenstander i nærheten vinsjen. Det er viktig å forstå at koblingspunktet som holder helt på slutten av en vinsj kabel til vinsjen selv ikke støtter faktisk vekten av en last trukket med vinsj, holder det bare kabelen i posisjon til å holde den glir av vinsj når kabelen er trukket helt ut. Riktig stramming på linjen sørger for sikkerheten til dere og andre som arbeider i området av vinsjen. Du trenger
Socket satt
Ratchet håndtak
Stålbørste
Gjengelåsing tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Slå de to boltene som holder kabelklemmen på størrelsen av vaiertrommelen mot urviseren med en sokkel festet til en skralle håndtak. Fjern boltene og sette kabelen klemme side.
2

Kjør en stålbørste over gjengene på begge boltene inntil gjengene er fri for smuss og korrosjon. Påfør tre dråper gjengelåsing tetningsmiddel på gjengene på hver bolt. Stå boltene oppreist.
3

Slide ene enden av vinsjkabel gjennom et hull i siden av vinsjen trommelen. Trekk tre inches av kabelen gjennom hullet. Sett kabelklemmen over enden av kabelen. Skyv kabelklemme og kabel-enden fast til ytterkanten av vinsjtrommel.
4

Tre en gjengelås belagt bolt i hver gjenget vinsjtrommel hullet. Stram boltene med skralle håndtak å feste kabelen til vinsjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103240.html

Previous:
Next:

4X4