Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Polaris Sawtooth 200 Specs

Polaris Industries er en velkjent amerikansk produsent av terrengkjøretøy, snøscootere og motorsykler gjennom sine datterselskap Victory Motorcycles. Selskapet ble stiftet i 1954, og starter med produksjon av snøscootere og forgrening ut som tiden flyttet på. The Polaris Sawtooth, tilgjengelig kun nye i 2006 og 2007, ble innført som en entry-level sport ATV, med en rekke funksjoner som gjør det lett å ri og spennende for nybegynnere. Som en ATV, er Sawtooth bedre egnet til å glede-riding enn arbeid som en off-road utility vehicle. Motor

2007 Sawtooth har en luftkjølt 196 cc firetakts ensylindret motor, utstyrt med en 22 mm Keihin VM forgasseren. Denne motoren har en elektrisk starter, med en kick-start backup system. Den kompresjonsforhold på denne motoren er 9,2 til én.
Transmission & Drive

2007 Polaris Sawtooth 200 er utstyrt med en automatisk girkasse med revers inkludert. Den primære drivkraften leveres til bakhjulene ved hjelp av en kardandrift. I motsetning til mange ATV, gjør Sawtooth ikke har noen form for firehjulstrekk evne.
Suspensjon & Bremser

forhjulene på Sawtooth er utstyrt med uavhengig dobbel A-arm fjæring, med syv inches av reiser. Bakhjulene er utstyrt med swing-arm fjæring, med 6,5 inches av reiser. Forhjulene ansette doble hydrauliske skivebremser, mens bakhjulene bruke trommelbremser.
Dimensjoner og kapasiteter

The Sawtooth er 65 inches lang, 42 inches bred og 42 inches høy. Den har en sittehøyde på 32 inches og en akselavstand på 45 inches. Sawtooth klarner bakken på 5,7 inches, og har en tørrvekt på £ 425 Den fremre stativet kan holde en totalt £ 44,97, og den bakre stativet kan holde £ 70,1 Drivstofftanken rommer maksimalt 2,8 liter vanlig, blyfri bensin. Sawtooth er i stand til å slepe £ 299,8 Denne sykkelen er designet for å bære bare én rytter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103077.html

Previous:
Next:

4X4