Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Drop toppen på en to-dørs Wrangler

Jeep Wrangler kommer med ulike topper. Det eneste som du kan slippe, eller lavere, er den myk topp. De andre er harde topper, som er fjernbare. Slippe myk topp på to-dørs Jeep Wrangler er ikke så enkelt som det er i de fleste cabrioleter. Toppen er ikke automatisk, og det må senkes manuelt. Det er mye lettere å slippe toppen av Jeep Wrangler med hjelp av en assistent. Instruksjoner
en

stå foran den bakre plast vindu på hver side. Skrell tilbake stoffet klaff i bakkant av vinduet. Dra glidelåsen du ser opp og over vinduet for å pakke ut den bakre plast vindu. Plasser vinduet i baksetet eller et annet trygt område. Flytte til den andre siden og gjenta prosessen for den andre siden vinduet.
2

trinn til baksiden av Jeep Wrangler. Skrell tilbake stoffet klaff på venstre kant av bakre plast vinduet for å eksponere glidelåsen. Pakk vinduet tilbake for å fjerne det. Plasser vinduet tilbake på et trygt sted.
3

Åpne to header låsene inni Wrangler over hver solskjermen. Åpne låsene på hver side, under overskriften låsene. Gå ut og baksiden av Wrangler.
4

Åpne Wrangler er bakluken. Ta tak i forkanten av toppen på hver side. Ha en assistent tak i forkanten på den andre siden. Trekk toppen bakover for å senke den. Den øverste hviler i sin mount over bakluken. Lukk bakluken til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103150.html

Previous:
Next:

4X4