Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer en Soft Top på en 2008 Jeep Rubicon

Jeep Rubicon, som tar sitt navn fra 4x4 sti i Sierra Nevada-fjellene, er det alvorlig og virkelig off-road trim versjon av Wrangler. Den heavy-duty Rubicon er utstyrt med en rekke funksjoner, inkludert harde og myke topper. Myk topp installasjon er mye som det av andre Jeep Wranglers og krever ikke noe verktøy. Pass på å bare utføre myk topp installasjon når utendørs forholdene tillater. Instruksjoner
en

Trekk ut stroppen på hver side av myk topp som er brettet i baksiden av Rubicon. Dette er borrelås og bør være lett plassert.
2

Strekk myk topp over lengden av kjøretøyet. Skyv fronten braketten i sporet på toppen av bilen før den gjør et hørbart klikk.
3

Skyv resten av toppen er stoffet fremover mot frontruten og plassere plastklipsene på sidene av toppen i døren parentes.
4.

Bring midten støttebrakett nedover på hver side av kjøretøyet for å gli inn i den vinkelrette skinnen. Brett den bakre stoffet over bakre feste.
5

Flytt inn i forsetet på bilen og lås krokene på plass i frontruten rammen looper. Igjen vil det være et hørbart klikk når krokene er festet. Gjør dette på begge sider av Jeep.
6

Place plastklemmene på baksiden stoffet inn i sporene som går langs siden skinnene hele veien rundt Jeep. Zip vinduene på plass på baksiden og sidene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103265.html

Previous:
Next:

4X4