Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Kan jeg Bypass Starter Relay på en 4 Wheeler ?

Starteren stafett for en 4 hjuling er en magnetventil . Magnetventil er en elektromagnet som kaster en bryter for å engasjere starteren når tenningen vris til "start ". Fjerne tenningslåsen fra " start" løsner starteren . Hoppe Start med batteri

Bruk startkabler for å koble til batteriet siden av starteren til plusspolen på batteriet. Fjerne klemmen fra starter så snart motoren starter. Vær sikker på bilen giret står i nøytral med i nødbremsen engasjert .
Jump Start Med Clutch

Plasser fire hjuling på toppen av en ås eller klasse. Slå på tenningen til "på ", presse clutchpedalen ned og begynne å rulle nedover. Slipp clutchpedalen når du har bygget opp fart. Du kan også bruke et annet kjøretøy eller folk til å presse bilen .
Bruk Starter Bypass Switch

Noen fire Wheelers har en startpakke bypass bryter. Dette gjør at bilen sveiv uten clutch pedalen helt presset ned. Dette er designet for bruk i gjørme og snø , eller i bratte skråninger.
Warning

Jump starter med batteriet vil slå gnister. Bruk vernehansker og ikke hoppe start nær bensin tanker eller søl . Hoppet start med clutch prosedyren vil ikke fungere med automatgir .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103306.html

Previous:
Next:

4X4