Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bygge 4X4 rullebur

En 4x4 er en off-road kjøretøy designet for tøft terreng. Vanligvis er disse kjøretøyene har større hjul, tykkere slitebaner og avansert hjuloppheng som tillater dem å klatre opp bakker og fjellveier. Ulendt terreng betyr også at kjøretøyene står i fare for tipping. På grunn av denne faren, de fleste 4x4 lastebiler har en ekstra sikkerhetsfunksjon, et veltebur. Dette er et prosjekt for ivrige off-road drivere og de med kunnskap om sveising. Du trenger
MIG sveiser
3-tommers stål rør
Klemmer og bukseseler
Vis flere instruksjoner
en

Design din veltebur å beskytte utsiden av kjøretøy, inkludert frontlykter, kalesje, vindskjerm og bak baklys. Hvert kjøretøy er svært forskjellige i form, så de dimensjoner og utforming av buret vil avhenge av formen på bilen din. Begynn med å måle hette og bakenden av bilen og bygge bur i avsnitt feste foran og bak etter hvert er fullt konstruert.
2

Skjær 3-tommers stålrør ved 45-graders vinkler ved hjelp av en metall sag eller rørkutter. Det er viktig å passe stykker sammen i en vinkel for å øke rullen bur styrke. Hver seksjon vil også bli montert på bilen rammen med stålrør og braketter.
3

Sveis leddene ved hjelp av en MIG sveiser og nr. 3 filler barer. Klemme hvert rør i en skrustikke, plassere dem i flukt langs vinkel slik sømmene stille opp perfekt. Sveise sømmene med en kontinuerlig streng. Etter hver sveis, slip sveisen flat med en metall jeksel.
4

Fest veltebur til rammen av kjøretøyet ved sveising buret direkte til det der det er mulig. Avhengig av hvilken type kjøretøy du bruker, og formen på buret ditt, kan dette også innebære å feste buret til braketter med bolter. Skjær tilpassede braketter fra solid stål, 1/2-tommers platekledning ved hjelp av en metall sag. Forme brakettene til buret og rammen med en lommelykt og metall Benders.
5

Fullfør bur med bil primer og en rust-bevis bil etterbehandling maling. Dette beskytter buret mot rust og korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102917.html

Previous:
Next:

4X4