Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Wire en dynamo i en Jeep XJ

The dynamo for alle kjøretøy er en av de mest essensielle komponenter i motoren, holde batteriet ladet mens kjøretøyet er i gang, og gjennomføre elektrisitet til alle de elektriske komponentene i motoren og kjøretøy. Hvis du oppdager ting som dine Jeep XJ lys dimming mens du kjører, eller ting som elektriske vinduer opptrer treg eller de innvendige lysene mister lysstyrke, er det på tide å bytte dynamoen. Kabling en dynamo i en Jeep XJ er det samme som mange andre biler, med bare små variasjoner avhengig av merke og modell du eier. Du trenger
1/2 tommers breaker bar
Socket satt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at parkeringsbremsen av Jeep er på og at motoren har stått for å kjøle seg ned i minst en time før arbeider på motoren. Lås opp panseret og åpne den for å avsløre motoren. Med en nøkkel for å fjerne ledningene som er koblet til batteriet. Fjern den gamle dynamo, forutsatt at det ikke har blitt gjort allerede.
2

Unbox den nye dynamoen og plassere den på motoren i samme posisjon som den gamle dynamoen. Den nøyaktige plasseringen vil avhenge av hvilken versjon av XJ du kjører. Referere til Serpentine beltet diagram diagram på panseret av Jeep for en nøyaktig plassering av dynamoen din. Sørg for at den sitter godt på plass og fest braketten.
3

Stram braketten til rammen med en stikkontakt eller skiftenøkkel. Gjenta dette med alle festeboltene. Finn ledningsnett som går til dynamoen posisjon og fest ledningene til den nye dynamoen. Koble ledningen som går fra batteriet og skru den på med en skiftenøkkel eller rørtang.
4

Slip Serpentine beltet på plass over dynamoen skivene og sikre at det er på plass på alle de andre trinser i motoren. Referere til Serpentine beltet diagram diagram å sørge for at beltet er på riktig måte, og deretter finne beltestrammeren. Sett ½ tommers breaker bar skralle inn på torget depresjon på siden av strammeren skivene og bruke klokken innflytelse.
5

Skyv serpentine beltet over strammehjulet og slipp press på skralle din. Sjekk en siste gang at beltet er stramt og godt plassert på alle trinser i motoren. Fest batteriet fører tilbake til batteriet, og sikre at ledningene til dynamoen er godt festet. Lukk og lås panseret og starte motoren på Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103198.html

Previous:
Next:

4X4