Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan identifisere en Jeep Dana 44

The Dana 44 bakenden, eller differensial, har blitt brukt av alle innenlandske bilprodusentene på ulike modeller. Favoriserte for bruk på biler som er mindre enn et halvt tonn og spesielt utbredt på Jeep-produserte biler, var det standard problem på Jeep CJs, J-10s og 20-årene, samt Grand Wagoneer. Dana 44 er spesielt lik andre Dana modeller, blant annet Dana 60 modeller, 70 og 80, som kan differensieres ved å finne og dekoding Dana identifikasjon koder finnes på differensial boenhet. Instruksjoner
en

titt på inspeksjon på baksiden av differensialhuset. The Dana 44 har 10 bolter som fester dekselet til bolig, og dekselet form skal samsvare med Dana 44 pakning eksempel funnet på Nationwide Parts 'Differential Identification Chart. Bakenden enheten vil være på baksiden av kjøretøyet på bakhjulsdrevne modeller og foran, ved siden av motoren, på forhjulsdrevne biler.
2

Finn de Dana identifikasjon koder på differensialhuset. Dana plassert to koder på alle sine hus, med forskjellig informasjon på hver. Merkene er enten Mylar eller aluminium, og er festet på forskjellige steder på huset. Lett identifiserbare, inneholder informasjon om disse kodene etter produksjonsdatoen, de seks siste sifrene i bilen identifikasjonsnummer, girutveksling, delenummer og modellnummer. Modellnummeret delen er merket som sådan.
3

dechiffrere identifikasjon koder. Ifølge Dana Roadranger Service Manual, fant mye av informasjonen på brikken er merket, inkludert girutveksling, kjøretøy identifikasjonsnummer og modellnummer. Modellen identifiserer differensial og er annerledes enn delenummer. Datoen koden identifiserer produksjonsdato og er i Julian format, utpeker år og dag i produksjon, 97070, for eksempel, dekoder som den 70. dagen i 1997.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103197.html

Previous:
Next:

4X4