Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Tow Mellomstore SUVer

Uvitenhet om tauing prosedyrer kan ødelegge bilen din og din tur. Lær deg den riktige måten å taue en bil bak din bobil eller campingbil eller RV. Motor-hjem og RV eiere som regel ønsker en runabout kjøretøy å komme seg rundt med når de når sine mål, og selv om leie er et alternativ, de fleste motor-huseiere foretrekker økonomien og fortrolighet med å bruke sine egne biler når de kommer til en park eller leirplassen. Selv om kjøring med bil eller mellomstore sport utility vehicle, eller SUV, bak en bobil ser ut som en no-brainer, ta passende forholdsregler for å sikre at du ikke skader bilen ble tauet eller forårsake andre sikkerhetsproblemer. Du trenger
Tilhengerfeste
Safety kabler
Vis flere instruksjoner
en

Shift på SUV i nøytral for å forhindre skade på overføring og andre drivverket komponenter når du taue bilen.
2

La tenningsnøkkelen i første posisjon, vanligvis tilbehøret posisjon. Påse at alle enheter og tilbehør som bruker opp strømmen er slått av.
3

Installer tilhengerfestet på SUV som skal slepes. Hengerfester har en klemme system som festes foran rammen av SUV rett bak støtfangeren foran.
4

Sikkerhetskopier trekkvognen til tilhengerfestet.
5

Sjekk at tilhengerfestet er coupler-låsemekanisme er i helt åpen posisjon. Plasser kopling av tilhengerfestet over hitchball på RV eller bobil. Kontroller at koblingen er helt på plass ned over hitchball.
6

Lås koblingen. For hendel-type koplinger, må spaken være fullt i nedre posisjon og låsepinnen inn. I tilfelle av rattet-type koplinger, må du helt stramme rattet. Trekk opp på tilhengerfestet coupler for å sikre at den er festet ordentlig.
7

krysser sikkerhet kjettinger eller kabler fra tilhengerfestet til stål faner ved siden av hitchball. Feste ordentlig. Tillate noen slakk i kjedene for bevegelse i svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103262.html

Previous:
Next:

4X4