Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan forbedre Jeep Ytelse

Forbedring av Jeep ytelse kan dekke en rekke funksjoner, oppgraderinger og alternativer. Forbedringer til din Jeep generelle ytelsen trenger ikke å være ekstremt dyrt eller komplisert. Det er noen relativt små endringer som kan gjøres til nesten alle Jeep for å bidra til å øke ytelse aspekter som drivstoff kjørelengde og hestekrefter. Du trenger
Air filter
Eksos
dekk med lav rullemotstand
Vis flere instruksjoner
en

Bytt fabrikken luftfilter på Jeep din med en høy ytelse luftfilter. Høy ytelse luftfiltre fange mer rusk, kan vanligvis bli renset, og kan øke hestekrefter fordi de tillater mer luft for å nå din motor.
2

Oppgrader din Jeep eksos til en ettermarkedet, ytelse eksosanlegg. Eksosanlegg som gjør at flere gasser å raskt spre fra Jeep drifts-og eksosanlegg har vist seg å øke effekt og dreiemoment.
3

Bytt ut Jeep eksisterende dekk med spesialdesignet dekk med lav rullemotstand . Disse dekkene øker trekkraften samtidig minimere drag. De kan også bidra til å forbedre bilens kjøreegenskaper og redusere Jeep drivstofforbruk.
4

Installer en turbolader. Turboladere merkbart øke Jeep hestekrefter ved hjelp av motorens effekt gasser å bygge ekstra kompresjon og makt.
5

Utfør regelmessig vedlikehold på jeep. Jo bedre bilen er vedlikeholdt, jo mer sannsynlig er det å bo i topp stand. Regelmessig vedlikehold vil bidra til fange potensielle problemer tidlig og bidra til å forbedre og opprettholde ytelsen på lang sikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103175.html

Previous:
Next:

4X4