Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer en vinsj på KingQuad

Den generelle appell av All- Terrain Vehicles ( ATV) er , som navnet antyder, dens evne til å reise over alle typer terreng . Dette gjelder spesielt for Suzuki KingQuad , med det er servostyring evner. Du har muligheten til å legge visse tilbehør til turen , inkludert en vinsj for å hjelpe deg å trekke et objekt som ellers ville være for tungt for deg å flytte. Instruksjoner
en

Fest vinsj festet på rammen faner bak støtfangeren foran , noe som gjør at den er på linje med hullene på rammen. Installer bolter, skiver og muttere gjennom rammen kategoriene. Påfør litt Loctite å sikre boltene ikke løsner på grunn av vibrasjoner fra turen . Monter vinsjen på festet .
2

Wire vinsjen ved å koble ledningene fra vinsjen til kontaktoren eller relé , i henhold til Instruksjonene i din service manual. Avhengig av hvilken modell du også å installere en kontaktor boksen under setet .
3

Installer valsen fairlead og strømbryter . Sistnevnte bør gå på et hensiktsmessig sted , slik styret. Kjør bryterens ledninger langs styret. Til slutt kobler vinsjen til batteriet. Teste tilkoblingen ved å starte opp quad og oppstart av vinsjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102819.html

Previous:
Next:

4X4