Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik tilpasser et 1994 Jeep Cherokee

Nå som produsentens garanti har lenge vært utgått på 1994 Jeep Cherokee, er det på tide å ta det fra daglig driver til helgen off-road kriger. Over flere dager, kan du ta med Cherokee fra en engstelig SUV til en jekket opp off-road kjøretøy stand til å gå på omtrent alle spor du vil ha det til. Så, ikke tenke på pensjon Jeep til en søppelplass. Gi den et nytt liv og la Jeep sjel skinne i den gamle Cherokee. Du trenger
suspensjon lift kit
Off-road dekk
Skid plate
Brush guard
Vis flere instruksjoner
en

Installer en suspensjon løft kit for å få bakken klaring mellom bunnen av Cherokee og bakken. Løypekjøring biler krever ekstra bakkeklaring for at bilen å krysse store hindringer, som for eksempel rock og grener. Suspensjon lift kits bolt på å bruke grunnleggende automotive verktøy. I tillegg kan kvalifiserte suspensjon eksperter dikte tilpassede suspensjoner.
2

Bytt ut lager dekk med et sett av aggressive off-road dekk for å legge til ekstra bakkeklaring og trekkraft. Off-road dekk har slitebanen design som maksimerer en Cherokee evne til å få trekkraft i gjørma og løst smuss. Aggressive slitebanen design vil føre til en moderat mengde veistøy når du kjører på motorveier, men vil ikke føre til sikkerhetsproblemer dersom DOT-sertifiserte dekk er brukt.
3

Installer en skrens plate på bunnen av Cherokee for å beskytte den fremre hjuloppheng, bunnpanne og girkasse fra store, off-road hindringer mens løypekjøring.
4

Legg en pensel vakt på forsiden av Cherokee for å beskytte den fremre enden av kjøretøy og radiatoren bak front-end grille. En pensel vakt skyver treet lemmer bort fra bilen for å unngå skade. De fleste pensel vakter også gi rom for vinsj montering, som kan komme godt med for å trekke bilen ut av gjørma eller i andre prekære situasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102972.html

Previous:
Next:

4X4