Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan sette ned toppen på en Wrangler

Setter ned toppen av en Jeep Wrangler er god måte å nyte utendørs. Tar myk topp ut av en Jeep Wrangler er en ganske enkel prosess som kan gjøres av én person i en relativt kort tid. Fjerning av harde toppen er mer komplisert på grunn av vekten av den harde toppen, men det kan også fjernes med riktig planlegging. Instruksjoner
Soft Top fjerning
en

Fjern og sikkerhet sette bort alt av Jeep vinduer. Avhengig av hvilken type dører du har, kan foran vinduene enten pakke eller rulle ned. Bakvinduer vil fullstendig pakke. Bakruteviske unzips ned begge sider, ruller opp og låses på plass. Løsne svart plast keepere over foran vinduene mens du fjerner dem.
2

Gå til baksiden av Jeep, løsne hjørnene av myk topp fra de bakre hjørnene av Jeep ved å trekke ned på dem før plast støpte klipp komme ut av leppe på kroppen av Jeep.
3

Gå til forsiden av Jeep og finn de to metall låsen klipp som holder fronten av Jeep topp til kroppen. Løft disse spakene og fjerne klippene. Brett den øverste tilbake, og pass på å brette alle biter av toppen på jeep som du kaster.
Hard Top fjerning
4

Løsne klipsene og skruer holder toppen på Jeep. Hvis Wrangler er en JK eller fire-dørs modell, fjerne frihet toppaneler ved utløsing dem. Ta til venstre panel før høyre.
5

Løft den bakre vindu glass slik at den ikke klippet bakluken eller bli skadet under fjerning av toppen. Koble ledningsnettet fra innsiden av Jeep med et lett klemme og ta ut pluggen.
6

Fjern hard topp så skånsomt som mulig. Fordi harde topper er tunge og vanskelig, de kan vanligvis ikke fjernes av en person. Enten få flere andre mennesker til å bidra til å løfte toppen av Jeep, eller kjøpe og bruke en spesialdesignet Jeep toppen heise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103165.html

Previous:
Next:

4X4