Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Campingplasser for ATV i Nord-California

Campingplasser i ATV rekreasjonsområder og parker tilby tre viktigste fordelene. Først er det lite sannsynlig at noen vil klage om alt lyden du gjør. Sekund, kan du være sikker på at din ATV bruk er lovlig og tillatt. Og for det tredje, kan du være ute av teltet, drikker kaffe og gjør seg klar for en dag med ridning i løpet av minutter. Northern California tilbyr fjell og kystlandskap med flere steder skreddersydd for ATV off-road kjøring. Red Mountain Campground

52.000 dekar av Cow Mountain Recreation Area tar sitt navn fra Longhorn storfe som en gang streifet her. Det er nå Bureau of Land Management (BLM) land. Sør Cow Mountain OHV (Off-Highway Vehicle) område er skreddersydd for ATV og andre off-road kjøretøy brukere. BLM nettside forteller at adkomstveier er uegnet for store RVs og trailere. Du rådes til å ringe på forhånd hvis været er dårlig, så stier kan stenge for å bevare dem. Anlegget tilbyr 120 miles av stier med varierende nivåer av ferdigheter.

Cow Mountain gir fem campingplasser, hvorav ingen har mer enn ti plasser, og som har mer eller mindre lignende fasiliteter. For eksempel tilbyr Red Mountain Campground ti plasser med toaletter, grill og benker. Det gir ikke drikkevann, men er bare to og en halv miles forbi stier 'iscenesettelse område.

Red Mountain Campground

Sør Cow Mountain

Mill Creek Road

Ukiah, CA 95482

707-468-4000

blm.gov
Carnegie State Vehicular Recreation Area (SVRA)

Kupert Carnegie SVRA broer Alameda og San Joaquin fylker og er en California State Park. Den SVRA sammenfaller med en statlig historisk landemerke, Carnegie Brick og Pottery Company. On-site inkluderer løyper for alle slags off-road entusiast, en dagligvarebutikk og en motorsport forsyning butikken. Ifølge staten park nettside, har motorsyklister ridd åsene siden 1940-tallet og SVRA ble opprettet i 1970.

Carnegie Campingplassen har 23 plasser med piknik shelters, brann ringer og alle viktige dusj blokker. Det er verken en tømmestasjon eller vann for å fylle tankene. ATV og motorsykkel spor gir deg et sted å spille, eller du kan trene barnet på 70cc eller 110cc nybegynnere "spor. Quiet slutter vanligvis på 8 am, noe som betyr at på 8:01, vil motorene være å skyte opp.

Carnegie SVRA

18600 Corral Hollow Road

Tracy, 95736 CA

925-447-9027

ohv.parks.ca.gov
Ruck-a-Chucky Campground

Mammoth Bar OHV området er en del av Auburn State Recreation Area, i Sierra Nevada-fjellene. Den OHV området kombinerer løyper for ATV ryttere og motorsyklister med naturskjønn utsikt over fjell og American River. Landet er "eid" av Bureau of gjennvinning men California State Parks systemet kjører den. Du forventes å holde seg til angitte stier, hvorav noen er loops og andre som er toveis. Den OHV området gir benker og grilling. Du kan benytte deg av de kjemiske toaletter, men det er ingen drikkevann. Plukk opp trail kart ved inngangen messe.

Auburn State Recreation Area tilbyr fire primitive campingplasser. Ruck-a-Chucky Campingplassen er på Drivers Flat Road, off Foresthill Road. Det tilbyr fem plasser uten drikkevann, selv om du kan bruke toaletter og søppeldunker. Adkomstveien er grus og skitt. ​​

Ruck-a-Chucky Campground

Old Foresthill Road, CA CA 95614

530-885-4527

parks.ca.gov

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102979.html

Previous:
Next:

4X4