Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Sveis en Bull Bar

En bull bar er et system av sveiset metall rør festet til lastebiler og andre kjøretøy for å gi ekstra front-end beskyttelse. Å gjøre en bull bar er mer kreativ og kostnadseffektiv enn å kjøpe en. Det eneste du trenger for å lage oksen bar for bilen din er noen metallrør og sveising erfaring. Etter at oksen bar er konstruert, kan du slappe av og vite fronten av kjøretøyet er nå tryggere. Du trenger
Stål rør
Vinkelsliper
Sveiser
Sveiser maske
Vis flere instruksjoner
en

Kutt stålrør til lengde avhengig av størrelsen på kjøretøyet. Kutte de vertikale biter ca 2 meter i lengde bør være ideelt. På samme måte vil de horisontale rørene gjennomsnittlig ca 4 meter i lengde. Sørg for å bruke en hul rør som er i ferd 1-1/2-inches tykke.
2

Bruk vinkelsliper til kurve de to vertikale rør til en 90-graders vinkel. Kurvet disse brikkene vil tillate deg å feste rørene riktig til bilen din. Sørg for at vinkelen er perfekt på 90 grader eller oksen bar vil ikke sette nivå.
3

Sveis de to vertikale rør til under-transport av kjøretøyet. Tenk å ha en partner holder toppen av stykkene mens du sveise slik at jobben kan gjøres jevnt og trutt. Avstand rørene to meter fra hverandre.
4

Sveis horisontale rør til vertikale to-fots stykker. For best mulig beskyttelse og stabilitet, la rundt tre inches mellom hver horisontale rør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103310.html

Previous:
Next:

4X4