Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan løfte en Jeep Body

Hvis du vil legge til en liten høyde i henhold Jeep for å tillate mer dekklaring eller reise, er en body lift en veldig økonomisk måte å gjøre det. Pakkene som er tilgjengelige vil gi deg alle de delene du trenger, og du kan fullføre prosjektet i et par timer hjemme. Det er lift kits tilgjengelig med polyuretan mounts som erstatter din gummi dem, samt standard kit med en plast lift blokk som sitter på toppen av fabrikken monterer. Du kan kjøpe begge stilarter på de fleste auto deler butikker eller en firehjulstrekk spesialitet butikk. Du trenger
Socket sett
Wrench satt
Breaker bar
Jack
Wood blokkerer
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Koble den negative batterikabelen fra batteriet med en stuss og skralle eller fastnøkkel før du starter body lift på Jeep din. Plasser kabelen i et sted som vil holde det isolert fra batteriet mens du arbeider.
2

Finn og fjern de fire festeboltene fra radiatoren fan liksvøpet med en stuss og skralle. Det er to på hver side, og de kjører ned kanten, den ene over den andre.
3

Løsne de elleve kroppen festeboltene under kroppen av Jeep din med en stikkontakt og breaker bar, men ikke ta dem ennå. Det er en under grillen, tre ned hver side, to mellom bakhjulene og like foran gasstanken, og to på de bakre hjørnene på Jeep.
4

Plasser en jekken under førersiden av Jeep, rett under kroppen. Plasser et stykke 2x4 eller 4x4 mellom jekken og kroppen for å beskytte kroppen mot skade.
5

Fjern kroppen festeboltene på førersiden av Jeep med en stuss og skralle eller fastnøkkel. . Løft førersiden av Jeep kroppen med jekken før du kan skyve heisen blokker mellom fabrikken kroppen mount og kroppen av Jeep.
6

Installer de nye, lengre kropp festeboltene inn monteres på førersiden av Jeep. Når du har fullført alle fem boltene på førersiden, flytte til passasjerens side av Jeep og gjenta dette trinnet på disse festene.
7

Installer body lift blokk på toppen av kroppen montere plassert under midten av grillen, og sett de nye lengre kropp festeboltene. Trekk alle kroppens festeboltene til produsentens spesifikasjoner med en stikkontakt og momentnøkkel.
8

Mål opp en tomme fra de monteringshullene på radiator fan liksvøpet og bore nye hull med en drill. Installere liksvøpet på radiatoren ved hjelp av de fire festeboltene at fjernet tidligere. Stram boltene med en stuss og skralle til sikker.
9

Finn radiator støtter under ytre hjørnene av grillen. Fjern dem fra Jeep ved å trekke dem rett ned og på kroppen. Installer de nye lengre mounts ved å skyve dem på plass.
10

Fest kablene til batteriet på Jeep og stram dem med en skiftenøkkel. Du kan nå prøvekjøre din Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102911.html

Previous:
Next:

4X4