Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner Dash Panel Fra en 2005 Dodge Ram Pickup

For å erstatte fabrikken stereo dekk i din Dodge Ram med en ettermarkedet dekk, må du fjerne lastebilens fremre instrumentpanelet for å få tilgang til festebraketten. Likeledes må du fjerne panelet når du installerer et nytt navigasjons-system. Prosessen er relativt enkel, og vil ikke ta veldig lang tid, forutsatt at du kjenner veien rundt kjøretøyet. Du trenger
Wrench
Skrutrekkere
Trim panel verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Park din Ram, og koble fra minuspolen hjelp en skiftenøkkel før du fortsetter.
2

Fjern gummi liners fra hele koppholder på førersiden av midtkonsollen, og klem på plast skuffen for å fjerne det også. Bruk en skrutrekker til å fjerne de tre skruene (to foran, en bak) som fester midtkonsollen til gulvet, og deretter fjerne selve konsollen. Skyv boot sile dekke forover for å frigjøre dekselet klipp, trekk av dekselet.
3

Lirk av trim stykke under midten bezel panelet ved hjelp av trim flytting verktøyet, fjern deretter to skjulte skruene under panel med en stjerneskrutrekker.
4

Turn panelet ventilene til den ene siden, og deretter ta tak i endene av panelet med begge hendene og dra den av. Koble fra alle elektriske ledninger og sette dash panel side for å starte installasjonen eller reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102817.html

Previous:
Next:

4X4