Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan dekode en Jeep Wagoneer 17 Digit VIN Number

Siden 1980 har National Highway Traffic Safety Administration krevde at alle biler som selges i USA for å ha en 17-tegns VIN (Vehicle Identification Number). Din Wagoneer er VIN forteller deg mye om bilen din, med det året og produksjonslandet, serienummer og selv forsamlingen anlegget. Bevæpnet med denne informasjonen, bestilling av reservedeler for Wagoneer er enklere. Du kan også bruke din VIN for å få tilgang til Jeep kjøretøy historie. Instruksjoner
en

Finn VIN, som kan være i en rekke steder. Se på dashbordet ved frontruten, førerdøren, bilens brannmur, rattstamme, førersiden indre hjulbuer, komponenter, radiator support brakett eller maskinert blokk motor.
2

døyt ned VIN. De tre første tegnene er Wagoneer World Produsentens Identification (WMI), som forteller deg hvor din Wagoneer ble produsert, produsenten ("J" står for Jeep), og biltype. De neste fem tegn er Vehicle Beskrivelse Seksjon (VDS), som identifiserer kroppen stil, motortype og modell og bremsesystemer, etc. Denne sekvensen er etterfulgt av singelen VIN Nøyaktighet Sjekk tall, som er tildelt av Department of Transportation . Deretter kommer de åtte tegnene som utgjør Vehicle Identification Seksjon (VIS), som identifiserer årsmodell og montering av anlegget. De siste seks tegnene er bilens serienummer.
3

Kryssreferanse din VIN med en online database over VINs (se Ressurser).


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102818.html

Previous:
Next:

4X4