Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er Off Road Lights?

Jeeper, lastebiler og SUVer er ofte accessorized med ettermarkedet elementer som øker funksjonaliteten. Vanlige ettermarkedet elementer inkluderer vinsjer for å hente bilen, suspensjon heiser for økt bakkeklaring og beskyttelsesplater for understell beskyttelse. Off-road lights er en annen vanlig tilbehør for firehjulsdrevne biler som legger funksjonalitet og en robust estetisk. Off-road lysene er ekstra lys lagt til forsiden av en firehjulstrekk for å øke lysstyrken foran føreren. Off-Road bruk

Off-road lights tilby en lysere, bredere sti av lys foran kjøretøyet. Dette lysere banen øker synligheten når i mørke deler av skogen, og også bidrar til å lyse opp støvete eller tåkete stier. Frontlykter kan bli så dynket i gjørme at de ikke gir tilstrekkelig belysning, slik at et sett med off-road lys plassert høyere på kjøretøyet kan bøte på dette problemet. Off-road lys kan også brukes på en stillestående bil parkert sti-side for å belyse en spesielt farlig del av stien for andre ryttere som de navigerer gjennom hindringer.
Lover Angående Road Usage
med

Off-road lights bør ikke brukes på veien, men heller på off-road stier. Bruk dine vanlige frontlykter og fabrikk-montert tåkelykter for kjøring på offentlige veier. De fleste stater har lover som begrenser bilens maksimale frontlys høyde til 44-54 inches fra bakken. Noen lys ovenfor som kan blinde sjåfører foran deg og lys under det nivået, blir for lyse, sammen med de vanlige frontlykter, for motgående trafikk.

Steder

Eiere av firehjulstrekkere som liker å ta sine kjøretøy på smuss stier og gjennom slambeholdere kan montere så mange off-road lights til forsiden av deres tur som de ønsker. Disse lysene kan monteres til støtfanger tilbehør som pensel vakter eller oppå spesialitet vinsjer. Noen biler, for eksempel Jeep Wrangler, tilbyr også et lett tilgjengelig festepunkt på frontruten rammen, eller A-stolpen. Plassere lysene i denne høyere plassering øker synlig avstand. Noen off-road entusiaster også montere lysene ovenfor hytta av deres kjøretøy, knyttet til en lys bar eller på forsiden av en safari stativ.
Protection

Off -road entusiaster investere en god del penger i disse off-road lights og på grunn av den grove og tørketrommel natur fire-hjuling, er disse lysene utsatt for mange farlige elementer. Lys vakter kan beskytte off-road lights mens i aksjon og disse grill-formede beskyttere også legge til en robust estetisk til din firehjulstrekk kjøretøy. Off-road lys er også utsatt for steiner og veien rusk mens du reiser på motorveien. For å beskytte dine lysene fra motorveien fare for at du kan legge full dekker til dem som den ikoniske KC lys dekker som har en smiley face logo og dekke frontlys fra rusk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103304.html

Previous:
Next:

4X4