Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2000 Yamaha Blaster Specs

Yamaha Blaster er en ATV som først ble introdusert i 1988, og fortsatt produksjon i 18 år, frem til 2006. Mange forskjellige versjoner av på ATV ble gjort gjennom årene, inkludert 2003 Yamaha Blaster. Motor

2003 Yamaha Blaster har en to-takts forbrenningsmotor. Totaktsmotorer er i stand til å fullføre prosessen sykluser med bare én veivaksel revolusjon og et stempel nedover slag. Firetaktsmotorer, som er vanlig i ATV, krever dobbelt så mye. Disse typer motorer mangler ventiler, som igjen reduserer både deres vekt og type. Motoren på 2003 Yamaha Blaster er luftkjølt, noe som betyr at det kommer an på luftsirkulasjonen like over sine heteste komponenter for å oppnå tilstrekkelig kjøling. Forskyvningen av motoren refererer til hele volumet av dens ventiler. For 2003 Yamaha Blaster, er forskyvning 195 cc (kubikkcentimeter). Komprimeringsgraden er 6.6:1.
Bremser

2000 Yamaha Blaster er bremsene foran er doble trommelbremser. Bakbremsene er forseglet skivebremser. Trommel og skivebremser fungere på en lignende forestilling, som er at sko bruke makt over overflater som spinner. Plate og trommel bremser generelt består av lignende komponenter (for eksempel stempler og bremse sko), selv om trommelbremser er ekstra funksjoner, inkludert kilder, beredskap bremser og justering mekanismer.
Drivverk

2000 Yamaha Blaster har en manuell clutch, sekstrinns girkasse. Den manuelle clutch er ansvarlig for både til-og frakopling ATV motorkraft, som tillater bilen å enten starte eller stoppe.
Dimensjoner

2000 Yamaha Blaster har en tørrvekt av 320 pounds, som ikke inneholder drivstoff-eller utstyr vekter. Den totale høyden på 2000 Yamaha Blaster er 41 inches, mens den totale bredden og lengden er 41 inches og 69 inches henholdsvis. Setehøyden er litt over 29 inches. Akselavstanden, som er litt mer enn 43 inches, er avstanden mellom sentrum av hjulene foran og bak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102829.html

Previous:
Next:

4X4