Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Honda Ridgeline RTX: Spesifikasjoner

The Honda Ridgeline er en crew-cab pickup lastebil produsert av Honda Motor Corporation. Den Ridgeline ble introdusert i 2005 og er et innovativt lastebil som inkorporerer personbil konstruksjon, drivverk og hjuloppheng komponenter i en quad-cab pickup kroppen som gir langt bedre on-road ytelse i forhold til tradisjonelle lastebiler. Trim Levels

Ridgeline er tilgjengelig i bare ett legeme konfigurasjon: et crew-cab pickup. Introdusert i 2006 til Nord-Amerika, ble The Ridgeline tilbys i tre trimme nivåer: RT som base modell, RTS som mid-level og RTL som toppmodellen. Merk alle modellene har samme drivverk med minimal kosmetisk og luksuriøse forskjeller mellom modellene.

RTX modellen ble introdusert i 2007 og kom utstyrt med slepekrok og ledningsnett fra fabrikken. Mens det var ingen ekstra RTX trim-spesifikke tilhengerfeste, er alle ridgelines utstyrt med heavy-duty radiatorer og overføring kjølere.

RTL legger en makt soltak, tåkelys, 18-tommers hjul, oppvarmede skinnseter og en tilgjengelig navigasjonssystem.
Unike egenskaper

Den store unik funksjon i Honda Ridgeline er at det er en unibody, men med sveiset-in ramme skinner, og dermed bygge bro gapet mellom tradisjonelle biler (unibody) og lastebiler (body-on-frame). Den hybride rammen gir mulighet for uavhengig fjæring både foran og bak. Dette gir bilen med overlegen on-road ytelse, samtidig som det gir en pickup seng. Sengen består av en bulk-proof polymer. I tillegg har Ridgeline også et stort oppbevaringsrom komplett med bunnpluggen under bakre seng.

Ridgeline RTX er tilgjengelig med en 247-hestekrefter, 3,5-liter all-aluminum V-6 koblet til en fem -hastigheten automatisk. Alle ridgelines er utstyrt med firehjulsdrift og en låsing bakre differensial. Den Ridgeline kan taue 5,000 pounds, og sengen er vurdert til å bære 1,546 pounds.

Selv om bilen er utstyrt med en V-6 og ikke en V-8, fullt eske ramme og unibody chassis er tung og resultater i Ridgeline veier 4,504 pounds. Det er vurdert til 15 miles per gallon byen og 20 mpg på motorveien.

Oppdateringer og fremtidige planer

Mens en innovativ bil, har Ridgeline hadde relativt dårlig salg siden introduksjonen. For eksempel, i henhold til Honda, i 2010, ble bare 1256 ridgelines solgt for oktober måned, og dette tallet er 16,2 prosent mindre enn antall ridgelines solgt i oktober 2009. Det antas at Honda forventet å selge rundt 50.000 eksemplarer av Ridgeline i året, men salget har ligget i 15.000 til 17.000 rekkevidde. Honda har ikke foretatt kunngjøringer av om en revidert Ridgeline vil bli innført i 2012.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102828.html

Previous:
Next:

4X4