Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner en Cherokee Engine

The Cherokee er en del av Jeep fire av fire linje. På grunn av størrelsen av kjøretøyet, er det ingen overraskelse at det fra tid til annen, kan dette gi problemer, særlig med motoren. Hvis motoren er skadet og trenger reparasjon, må du kanskje faktisk fjerne den fra selve kjøretøyet. Du kan fjerne en motor fra en Jeep Cherokee uten ekstravagante materialer eller bruke for mye penger. Du trenger:
Jack (2)
skrutrekker
Wrench satt
Catch pan (2)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Cherokee. Løsne sele på toppen av motoren med en skiftenøkkel og løfte rett ut. Trekk ut drivstoff linjen på høyre side av motoren og servostyring linje på venstre side av Cherokee motor. Løsne de fem radiator klemmer på høyre side av Cherokee motor med en skrutrekker og legg dem til side.
2

Plasser en fange pan rett under fronten på chassiset til Cherokee og løsne Cherokee radiator ved å løsne de to boltene på hver side av radiatoren med en skiftenøkkel. Løsne det kan føre til at noen kjølevæske og olje å regne ned så fangsten pan vil være nødvendig.
3

Place en av kontaktene under fronten av Jeep Cherokee og heve det nok slik at du er i stand til å komme godt under bilen. Slide under og plassere en annen fangbrett under motoren. Løsne hale aksel av overføringen med en skiftenøkkel og fjerne det fra området. Olje vil gradvis dryppe ned etter at du har fjernet halen akselen.
4

Place annen jack under fronten av Cherokee. Den andre jack vil bidra til å støtte vekten din når du lener deg på chassis av bilen for å løfte motoren ut. Løft Cherokee motor ut av kabinettet og plasser den på gulvet. Du vil trenge et andre par hender for å bidra til å løfte motoren ut, på grunn av størrelsen av det. Av dere skal ta tak i toppen, mens de andre koppene bunnen av motoren og løfter samtidig. Du har fjernet Cherokee motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103246.html

Previous:
Next:

4X4