Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Instruksjoner for Fjerne Jeep Dører

Fjerne dørene på en Jeep Wrangler er en måte for off-roadere å øke den åpne tilgjengeligheten av sine biler. Ved å fjerne en jeep dører, kan du øke synligheten av stier og natur når cruising avsidesliggende strender eller fjellveier. Flere forskjellige modeller av Jeeps kommer med avtagbare dører som lar deg og dine passasjerer å fullt ut nyte utendørs Jeep opplevelse. Du kan fjerne dørene på de fleste Jeep Wranglers, inkludert YJ, TJ og JK modeller. Du trenger
13mm pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Jeep døren og finne mutterne på undersiden av hengslene. Det bør være to hengslene på hver dør og hver hengsel bør ha et enkelt flyttbar mutter på undersiden.
2

Fjern mutterne ved hjelp av 13 mm pipenøkkel. Oppbevar nøtter på et trygt sted, du vil ha dem når du setter dørene tilbake på
3

Finn og fjern swing-begrensende stroppen på innsiden av døren.. Dette er en svart nylon stropp som er festet til døren på den ene enden og sendes over en metallstav på innsiden av Jeep kropp på den andre. Du kan fjerne den ved slipping løkken løs over toppen av metall stang.
4

Grip Jeep døren fast med en hånd på hver side og dra oppover til døren glir av hengslene. Sett døren oppreist mot en solid, ikke-slipende overflate for å unngå lakkskader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103029.html

Previous:
Next:

4X4