Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner en Jeep Wrangler Dash Panel

Fjerne instrumentpanelet i en Jeep Wrangler krever omtrent to timer av gangen, som opererer i et lukket rom. Jeep Wrangler er utformet i enten en to-eller fire-wheel-drive modell, men prosessen for å fjerne dash panel forblir den samme. Det hjelper å ha en assistent til å hjelpe trekke panelet av dash og ut av bilen. Du trenger
Skrutrekkere
Ratchet og stikkontakter
Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park Jeep på et flatt underlag og koble den svarte kabelen på batteriet. Sett i nødbremsen.
2

Flytt rattstammen til høyeste plassering mulig. Åpne hanskerommet og finne skruene i hvert hjørne. Skru av boksen delen av hanskerommet. Trekk av Instrumentene og knotter som for radio og klima innstillinger. Disse vil lirke ut med hjelp av en skrutrekker. Sett bryterne og knotter i hanskerommet for sikkerhets skyld.
3

Pinch de små klips under fremre venstre og høyre hjørne av panelet. La hjørnene av panelet pop ut.
4

Fjern de fire skruene under rattstammen, i nærheten av instrumentpanelet. Disse holder kneet blocker på kolonnen, dvs. den plastbiten over rattstammen. Fjern kneet blocker. Fjern de tre skruene på den øvre delen av rattstammen og fjern den øvre kolonne blocker stykke. Koble fra rattstammen adjuster ved å følge koblingen til spaken hvor rattet heves og senkes.
5

Skru dash-panel boltene med Allen skiftenøkler. Finne dem på de ytterste endene og under radio panel. Instrumentpanelet skal nå være løst, og vil falle av dashbordet. Tildele en assistent til å holde den ene enden mot dash mens du holder den andre.
6

Koordinere nysgjerrige av panelet fra dashbordet og trekke panelet fra dashbordet med assistenten. Ta vare når du tar den fra rattstammen, gå opp og deretter over for å unngå floker med rattet. Trekk panelet ut av Jeep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102810.html

Previous:
Next:

4X4