Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Jeep Automatic Transmission Problemer

The overføring i din Jeep Cherokee kan ha en rekke problemer, men med regelmessig vedlikehold kan det lett vare livet av kjøretøyet. Tegn på slitasje eller problemer kan vanligvis bli oppdaget veldig tidlig, og gjør noe med det umiddelbart vil spare deg for mye penger nedover veien. Bare tilbringe noen minutter i uken kan spare deg for tusenvis av dollar i overføring reparasjon. Væskenivået

Sørge for at overføring forblir fullt av væske er avgjørende for overlevelsen av enheten. Ingenting dreper en overføring raskere enn varme, og uten at en passende mengde væske blir det varmt raskt. Å sjekke det, åpne panseret og trekk ut store gule peilepinnen plassert mot baksiden av motorrommet. Tørk den av på en serviett eller klut og erstatte den før du trekker den ut igjen. Gjøre det på den måten vil gi deg en ekte lesing slik at du kan være sikker på hvor nivået er. De automatiske girkasser i Jeep Cherokee krever automatgir væske, Dexron /Mercon stil.
Filter og Lines

overføring i din Jeep Cherokee har sitt eget filter, som ligger like inne pan den avtakbare nederst. Væsken renner gjennom filteret først for å sikre at stort rusk og forurensninger ikke sirkulere gjennom overføring og få den til å svikte. Regelmessig endre overføring væske og filter reduserer sjansen for å mislykkes. Motoren har også stål kjøligere linjer som kjører fra enheten til radiatoren. Fluid sykluser gjennom radiatoren og avslutter det mye kjøligere enn det gikk inn, klar til å gå tilbake i sendingen for å hjelpe smøre og kjøle den. Hvis linjene er skadet eller lekker, vil den avkjølende effekten bli svekket.
Shift Linkage
p Hvis overføring sammenhengen i din Jeep Cherokee er skadet eller ødelagt , kan det være vanskelig eller umulig å skifte inn i eller ut av tannhjul. Leddforbindelsen løper langs sjåføren side øverst på overføring selv. Hvis du har problemer med girspaken eller girvalg, sjekk sammenhengen først. Hvis det bare ble koblet fra, kan det trolig bli satt tilbake på med litt innsats. Men hvis du merker ødelagt eller mangler brikker, kan bilen må ta en tur til forhandleren for service. Sannsynlige årsaker til skadede skiftende sammenhengene er hardt kjøring i offroad-situasjoner eller en ødelagt motor mount, noe som ville føre til at enheten flex på akselererende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102927.html

Previous:
Next:

4X4