Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2003 Wrangler Soft Top veibeskrivelse

Soft-top Jeeps kan være mye moro å kjøre, både på veien og på sti. En av de beste delene av å ha en myk topp er å kunne heve og senke den når du vil. Med den myke toppen og ned, føler du en følelse av nærhet til den flotte naturen, samtidig som du nyter komforten av din Jeep indre. Hvis du ikke vet hvordan du bruker den myke toppen på 2003 Jeep Wrangler, er det noen viktige skritt du må følge for å gjøre det ordentlig. Instruksjoner
en

Fjern sidevinduene ved å gripe tak i øvre bakre hjørne av vinduet og trekke nedover /utover å angre borrelås. Deretter pakk vinduet glidelås starter på baksiden og trekke mot fronten. Løsne plasten beholder leppe på den nederste kanten av vinduet som du pakke.
2

Fjern bakruten ved å åpne døren og ta tak på bunnlinjen. Rull bar utover for å fjerne det. Pakk glidelåser hele veien til nedre venstre hjørne av vinduet, og dra den nedover for å fjerne.
3

Løsne solskjermene plassert over frontruten, og rotere dem ut av måte. Løsne header låsene fra krokene. Løsne plast drypp stopperne fra toppen av dørkarmer ved å trekke stoffet utover.
4

Brett soft top tilbake i "sunrider" posisjon. Du kan la den i denne stillingen hvis du vil heller ikke sette den myke toppen hele veien ned. Hvis du har planer om å forlate den i denne posisjonen, må du bruke stropper for å feste den myke øvre braketten til Jeep.
5

Løsne seil paneler fra kroppen lepper og kaste dem på toppen av baksiden av myk topp for å få dem ut av veien. Fjern splintene fra braketten stopperne plassert over dørene. Trekk ut pinnene fra innsiden av Jeep for å frigjøre myk topp.
6

Trekk hele myk topp mot baksiden av Jeep. Det bør kaste opp pent som du bringe den tilbake. Det kan hjelpe å åpne bakluken så den myke toppen har et areal å kaste seg inn. Fest myke øvre braketten med stropper for å sikre at det ikke bakse rundt mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102840.html

Previous:
Next:

4X4