Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Olje Spesifikasjoner for en 2003 Polaris Ranger

Det er viktig å opprettholde 2003 Polaris Ranger henhold til vedlikeholdsplanen inkludert i brukerhåndboken. Holde detaljerte service poster vil også bidra til å sikre at Polaris Ranger kjører som en velsmurt maskin, og vil vare i flere år framover. Kjenne oljeskift spesifikasjoner for Polaris Ranger vil bidra til å holde motoren smurt og drive effektivt. Olje Type
p Som en produsent, anbefaler Polaris at alle sine 4x4-modeller bruker Polaris Premium 4 All Season syntetisk motorolje. Polaris håndverk dette merket av olje med Polaris 4-takts motor spesielt i tankene. Imidlertid er det også akseptabelt å bruke andre API sertifiserte SH oljer. Sørg for at uansett hvilken olje du bruker har også en 0W-40 vektrate.
Første oljeskift

Du bør gjøre de to første oljeskift i løpet av de første månedene å eie og bruke Polaris Ranger. Hvis du nylig har kjøpt den 2003 Polaris Ranger og det er relativt ubrukt og som ny, da blir du nødt til å utføre et innbrudd oljeskift etter den første måneden av bruk. Ellers bør oljen skiftes ut for hver 1000 miles. Sørg for å dokumentere i brukerhåndboken kjørelengde og datoen for oljeskift.
Torque Ratings

annen spesifikasjon som er svært avgjørende for Polaris Rangers oljesystem og oljeskift er dreiemoment for ulike komponenter. Brukerveiledningen vil ha spesifikke moment for hver modell av Polaris Ranger solgt i 2003. Spesialiserte deler som vanligvis krever en bestemt moment inkludere skjermen montering, veivhuset bunnpluggen og oljetanken bunnpluggen.
Nødvendig verktøy for oljeskift

verktøy som trengs for en oljeskift kan variere noe avhengig av hvilken modell av Polaris Ranger som du har, men er følgende liste typisk for et oljeskift jobb: tang, mekaniker hansker, fange pan, utskifting oljefilter, lofri klut, olje-filter skiftenøkkel, momentnøkkel, pipenøkkel, gjengetetningsmiddel, tetting vaskemaskin og 2 liter API sertifisert SH 0W-40 olje.
Fylling av oljepumpe

Når du endrer olje i 2003 Polaris Ranger, sørg for å klargjøre oljepumpe ved å klemme ventilen linje ca 2 inches fra oljetanken. Snu Ranger på med girvelgeren plassert i "nøytral" posisjon og la motoren gå i 20 sekunder. Løsne klemmen fra ventilasjonsrøret, som skal automatisk presse med et rush av luft som strømmer gjennom ventilasjonsrør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103209.html

Previous:
Next:

4X4