Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

1988 Suzuki Quadracer 500 Specs

The Suzuki Quadracer debuterte i 1986 som selskapets første All Terrain Vehicle (ATV). Den 1988 500 Quadracer, også kjent som Quadzilla, regnes som en av de raskeste ATV på markedet. Motoren, kropp, hjul og sjokk alle legge opp til å gjøre en svært ønskelig ATV. Dessverre var Quadracer serien på markedet frem til 1990 før han ble avviklet. Motor

Quadracer er utstyrt med en væskekjølt, to-takts motor. Dette er en kick start motor med manuell clutch og fem-eller seks-trinns girkasse. Det er ingen revers alternativ på denne modellen. Den Quadracer er utstyrt med en flatskjerm-slide forgasser og en tannhjulsdrevne motvekt. Suzuki Automatic Eksos kontroll (SAEC) er en ventil som gir denne ATV mer kraft med høyere turtall. Den boring og slaglengde på denne motoren er både 86 mm, er det 499,5 cc slagvolum
Body

Quadzilla tjent sitt navn for sin størrelse:. ATV er 43,7 inches høy, 75,6 inches lang og 47,4 inches bredt. Det er aerodynamiske fendere og en stor halogen frontlys på forsiden. Riders nyte en T-type sete som holder dem komfortable og støttet, spesielt når du tar svinger.
Wheels

Quadracer 500 ritt på solid aluminium felger på 53-tommers brede, fullt ledning hjul. Bremsesystemet har trippel hydrauliske plater og et enkelt stempel caliper.
Sjokk

sjokk på Quadracer er utformet for kraft og ytelse. Den stigende rente bakhjulsoppheng, aluminium svingarm, 21-trinns kompresjonsdemping og 26-veis rebound justeringer vil holde deg fra å sprette rundt overdrevet mens du kjører. De bakre støtdempere er spesielt laget for Suzuki med Showa og kan også bli funnet på MX sykler som Suzuki produserer. Du kan gjenoppbygge støtdempere bak, men hvis det er din preferanse. Dessverre kan du ikke gjenoppbygge dempere foran på en Quadracer, men du kan endre dem for ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103051.html

Previous:
Next:

4X4