Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva Jobs kan en Kubota RTV Do?

The Kubota RTV er en fire-fire utility vehicle produsert av den japanske Kubota Corporation. Ulike varianter av RTV har ulike spesifikasjoner. Kubota design generelt sine kjøretøy for arbeidssituasjoner til å flytte små mengder bygge eller hagearbeid materialer i ulendt eller på annen måte tøffe terrenget. Flytte Varer

Kubota bygger sine RTVs med et stort kabinett på baksiden av kjøretøyet ment for lagring av store gjenstander og materialer, samt å frakte dem fra sted til sted. Deres variable hydro-avkjølte sendinger tillate dem å kjøre i lange perioder uten behov for å erstatte overføring brensel.
Som trekkvogn

Kubota RTVs har avtakbare tilbehør som tillater dem å bli tauing traktorer for såing av frø i felt. Disse vedleggene kan også bidra til å gjennomføre trestubbe fjerning eller annen normal traktor funksjon, for eksempel ugressbekjempelse.
Towing Kjøretøy

En slepekrok festet til baksiden av en Kubota RTV kan du koble trailer uhell samt andre tråd stikk og sleping enheter. Bilene kan bære mellom 500 og 5000 kg. avhengig av Kubota RTV du kjøper.
Transport Rundt store områder

Kubota RTVs også være nyttig for arbeidstakere eller andre personer som har behov for å bevege seg rundt store områder raskt, slike som bønder eller gartnere. Mange golfbaner gjøre bruk av Kubota kjøretøyer, fordi de har fire-wheel-drive, kan de krysse terreng andre golfbanen kjøretøyer kan ikke

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103287.html

Previous:
Next:

4X4