Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Instruksjoner om hvordan du installerer en Soft Top på en '98 Jeep Wrangler

Jeeps er en av de mest imøtekommende kjøretøyer i form av snap-on tilbehør. Slikt tilbehør kan installeres og fjernes enkelt. Enten du ser på hi-heiser, tåkelys, stereo barer eller myke topper og bikini topper, Jeep Wranglers har en rekke komponenter som hjelper deg tilpasse din Jeep til hva spesifikasjonene du ønsker. En myk topp er spesielt hendig for sommermånedene, fordi det beskytter deg fra blende av solen, mens på samme tid gir open-air travel. Du trenger
Myk topp
Myk topp ramme
Vis flere instruksjoner
en

Park Jeep i et flatt område hvor du kan sette på parkeringsbremsen og lett tilgang til kjøretøyet. Fjern det gamle myk topp og tilsvarende ramme hvis Jeep allerede har en ved å klikke av deler av rammen etter at du fjerner toppen. Skru /unbolt Hardtop hvis Jeep er en hardtop-bare. De skruer /bolter er plassert rundt den indre omkretsen av toppen. Når dette er gjort settes alt til siden. Brett alle setene ned, både foran og bak setene, for å få tilgang til løpere - sporene som bidrar til å holde toppen på plass. Sporene jobbe seg rundt innsiden av bilen på begge sider.
2

Unbox den nye rammen for den myk topp og fjerne alle bitene. Kontroller produsentens inkluderes listen for å sikre alle de tilhørende deler av rammen er der settet. Løsne vinduer, fjerne dem og sette dem til side for senere bruk. Monter metall rammer på frontruten og bak syklisten (de vil gli på plass). Låse dem på plass og trekke den myke topp over toppen av rammen. Skyv holderen bar gjennom stoffet hullet på toppen foran på bilen for å låse den på plass på frontruten løperen.
3

Sitt i førersetet og nå over hodet for å feste den øverste til metallrammen. Finn snaps og forsiktig fest dem på midten og bak på kjøretøyet, slite på den myke toppen for å flytte den hvis det er nødvendig. Fest på sidene og bak stopperne ved å skyve stengene på plass og suse dem stengt.
4

Monter nye vinduer på dørene siden ved å skyve metall pinnene på undersiden av vinduet seg inn i maljene på døren. Skyv den endelige retainer bar på plass for å låse ned vinduet og knipse myk topp rundt hele omkretsen. Dobbeltsjekk alle snaps, glidelåser, og retainer barer å sikre at de er låst på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103189.html

Previous:
Next:

4X4