Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan redusere vindstøy i en Jeep Wrangler Soft Top

Jeep Wranglers med myke topper avgir mye støy på grunn av vinden buffeting toppen og inn i toppen av bilen når du kjører. Selv om denne lyden er ikke spesielt høyt når du kjører sakte, kan de høye hastigheter og vind av landeveiskjøring være litt for mye støy for noen. Regelmessige bilinteriør består av myke materialer som skinn og tepper i hele bilen som demper vindstøy. Jeeper, derimot, har ingen av denne "luksus" isolasjon. Det er imidlertid mulig å redusere mengden av vind-støy ved å tilsette en tetning for å blokkere overskytende vind. Du trenger
Målebånd
saks /kniv
tetningslister
Gorilla lim
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et målebånd til måle lengden og bredden på toppen (overflate) av Wrangler frontrute. Toppen må være nede for å fullføre dette trinnet. Døyt ned målene for senere bruk.
2

Kjøp en rull med tetningslister fra en jernvarehandel eller fra Internett (detaljister som JC Whitney og DK Hardware bære automotive tetningslister og friksjon stripping, noe som fungerer like bra). Rull ut tetningslister og tiltak til de nøyaktige målene du har tatt opp tidligere fra den øverste linjen. Kutt stripping til riktig størrelse
3

Bruk Gorilla Glue til linje øverst på frontruten med et tykt lag med lim uten å komme for nær kantene;. Det er vanskelig å rydde opp etter tørking. Gorilla lim er en av de tøffeste vanntette lim på markedet, og er ofte brukt på biler av alle typer på grunn av sin holdbarhet.
4

Place kuttet tetningslister på toppen av lim. Pass på at kantene linje opp pent --- en sel hjelper ikke hvis det ikke er perfekt målt og utstyrt.
5

erstatte myk topp ved å trekke den over Jeep og nøye låsingen det i. Gorilla lim må klemmes på eller har vekt påføres den for å danne en god forsegling. Pass på å ikke flytte stripping når sikring toppen. Har en venn hjelpe deg hvis det er mulig å unngå flekker eller flytte stripping eller lim. La Jeep for å stille (helst i sollys) i 1-2 timer slik at limet er helt tørt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103049.html

Previous:
Next:

4X4