Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner du Factory Soft Top Fra en Jeep

Soft top Jeeps er gode sommerdager biler på grunn av deres evne til å forvandle seg til et konvertibelt kjøretøy. Fjerne myk topp på alle Jeep-modellen er en universell prosess som involverer ingen ekstra verktøy eller spesielle ferdigheter. Hvis du eier en Jeep Wrangler og er interessert i å slikke solstrålene og føle vinden i håret, sette ned den konvertible toppen og nyte turen. Instruksjoner
en

Fjern de bakre sidevinduene. Det er en strimmel av borrelås som går langs vinduet. Vinduet selv glidelåser lukket og åpen, og er forseglet av borrelås. Trekk tilbake borrelås og begynne utpakking, som starter på baksiden og jobber mot fronten. Løsne den nederste plast holderen som du går.
2

Løsne og flytte solskjermer ut av veien. Der visir hvilte vil du se en stor, klemme-lignende låsen på både passasjer og sjåfør sider, og disse er de viktigste låsene som fester den myke toppen. Slipp de to klemmene ved å trekke dem opp.
3

Brett myk topp bakover til den hviler ved de tilbake barer av Jeep. Gå til baksiden av Jeep og Løsne plast drypp holderne som glir inn i metallet på baksiden av kjøretøyet. Fortsett å brette toppen bakover til den hviler på Jeep er rammen.
4

Tuck i sidene av toppen som går langs baksiden loddrette streker innover. Så lenge de er gjemt i til resten av brettet myk topp de ikke vil gå hvor som helst. Pass på at det ikke er noen løse deler av toppen, da disse gjør irriterende lyder når bilen er i bevegelse og kan selv chip bilens lakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103093.html

Previous:
Next:

4X4