Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan kan jeg få min Wiper Blade fungere bedre?

Viskeblader er en viktig del av kjøretøyet og trenger å bli tatt vare på regelmessig for å holde dem fungerer bra. Vindusviskerne holde vær elementer, insekter, skitt og andre ting av frontruten din slik at du kan se klart når du kjører. Giftfri vaskemaskin løsninger, manuell rengjøring og utskifting av dine vindusviskerne en eller to ganger i året vil holde dem fungerer bra. Vaskemaskin Solutions

Skive eller vindusvisker løsninger hjelpe vindusviskere fungerer bedre, men det er viktig å velge den rette. Denne type løsninger er satt i en tank som heter frontruten vaskemaskin reservoaret og utløst av en pumpe for å sprøyte på frontruten. Kjemiske vaskeløsninger kan skade frontruten vindusviskerne og fryse bakrutespyler i kaldt vær. De er også skadelig for mennesker og dyr. Det er best å bruke en vaskemaskin løsning uten giftige kjemikalier som Green konsentrert.
Manuell rengjøring og vedlikehold

Innebygd opp skitt og kriminalitet på vindusviskere kan føre til problemer med dem fungerer bra og forårsake riper og skraping på frontruten. Smuss fra veien kan samle seg på overflaten av gummien. Minst en gang i måneden, rense vindusviskere manuelt med en klut eller bomullspinne og giftfri frontruten vaskemaskin løsning. Gni forsiktig langs hele bladet for å fjerne alt støv. Noen produsenter anbefaler visse typer rengjøringsmidler, så sørg for at du leser instruksjonsboken. Rene kluter vil vare lenger og fungerer bedre.

Replacement

tørkepapir må byttes en gang eller to ganger i året, eller de vil til slutt sprekke og kan etterlate striper på frontruten. En måte å finne ut om du må skifte vindusviskerne er hvis de gjør høye eller skraping lyder. De bør også byttes ut hvis de er misfarget eller falmede fordi gummi kan bli forverret. Må du sjekke for å se om de bakre vindusviskere må byttes. Du kan kun trenger å endre påfyll, men bytte av kniver vil sikre frontruten kontakt er bedre slik at du har et klart syn. Vindusviskere som er av god kvalitet som regel vare lenger. Du kan ta hele settet med dine vindusviskere til butikken for å sikre at du kjøper de riktige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102908.html

Previous:
Next:

4X4