Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan finne en Jeep CJ7 Jack & Lugwrench

Jeep CJ7 er en eldre modell off- road kjøretøy som tilbys av det innenlandske auto maker . Den CJ7 bruker imperial størrelse hjulmuttere , noe som gjør dem kompatible med keiserlige størrelse dekk- strykejern , også kjent som slepe skiftenøkler . I løpet av off -road økter , er det ikke uvanlig å skade dekk eller punktering dem , som krever et dekk endring eller reparasjon. For å få dekket av, må du løfte CJ7 med en jekk , og fjerne lug nuts . Hold hjulmutternøkkel og jack i CJ7 under enhver biltur eller off -road økt. Du trenger
Målebånd eller calipers
Vis flere instruksjoner
en

Place ene enden av målebåndet på den ene siden av en lug og kjøre den over til motsatt side. Ta lug mutter måling. Alternativt kan bruke et sett av målepunkter for å få diameteren størrelsen av knasten mutteren. Vanlige CJ7 lug mutter størrelser er 7/16 .
2

Gå til en auto deler butikken med lug mutter måling og finn dekk jern - hjulmutternøkkel delen. Velg en hjulmutternøkkel som har ønsket størrelse , i dette tilfellet , en passende for 7/16 .
3

Gå til auto jack delen av butikken og finne en jack vurdert å i det minst 3000 pounds . Den vanlige "tørr " vekten av en CJ7 ca 2800 pounds . De fleste av roaders utstyre CJ7s med ekstra utstyr , og bringer vekten oppover på 3000 pounds . Bruk en jekk med en rating på minst 3000 pounds for et ekstra nivå av sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103254.html

Previous:
Next:

4X4