Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan kan jeg forbedre drivstoff kjørelengde på Min 1989 Ford Bronco?

The 1989 Ford Bronco er et klassisk tidlig SUV som, mens flott for å ta off-road, er ikke spesielt snill mot sin eiers gass regninger. Som enhver SUV, er det en stor og tung bil. Faktisk er Bronco mer kraftig bygget enn noen andre SUVer, blir basert på F-150 pickup lastebil kroppen. Selv om ingen Bronco noen gang vil nærme seg drivstoffeffektivitet av en liten bil, betyr ikke dette er det ikke rom for forbedring. Ved å betale mer oppmerksomhet til vedlikehold og dine kjørevaner kan du få en betydelig mengde ekstra kjørelengde fra hver tank. Instruksjoner
Vedlikehold Tips
en

Endre olje. Gamle, skitne olje vil gjøre motoren jobbe hardere og forbrenne mer gass. Når du endrer olje, pass på at du fyller Bronco oljereservoar med karakteren av olje anbefalt i manualen sin. Bruker riktig klasse kan forbedre din kjørelengde med 1 til 2 prosent. Hvis mulig, kjøpe olje merket som "Energy Spare". Disse blandingene inneholder friksjon-reduserende tilsetningsstoffer som holder motoren går jevnt.
2

Blås dekkene. Dette er spesielt viktig hvis du er regelmessig tar din Bronco off-roading. Det er vanlig å la litt luft ut av dekkene når du går off-road, for å gi dem bedre grep. Sviktende å fylle dem når du kommer tilbake til fortauet vil redusere Bronco kjørelengde. Holde til trykket anbefalt av Ford (som vil bli skrevet i manualen og på et klistremerke på innsiden førersiden dørstolpen) kan du få en 3,3 prosent forbedring i kjørelengde.
3

Bronco inn til en mekaniker og har motoren innstilt. Dette er spesielt viktig for eldre-modell biler som 1989 Bronco, som vil ha opplevd en god del slitasje. De effektiviseringsgevinster fra mindre reparasjoner gjort på en tune-up - som sparkplug rengjøring, injektor rengjøring og justering av timing - kan gi deg opp til en 4 prosent hoppe i kjørelengde, mens noen store reparasjoner kan gi deg opp til en 40 prosent forbedring.
Driving Tips
4

Losse ekstra vekt fra Bronco. Med et stort lasterom, er det lett å la ekstra utstyr og verktøy hoper seg opp. Dette vil skade din drivstoffeffektivitet, legge 100 pounds av vekt kan redusere drivstofforbruket med opptil 2 prosent, men i en stor, tung bil som Bronco denne effekten vil være mindre uttalt
5

. ta hensyn til din kjørestil. Plutselig akselerasjon, slår rask oppbremsing, og skarpe alle fører til en reduksjon i kjørelengde. Kjøring jevnt i stedet kan forbedre din kjørelengde mye: 33 prosent på motorveien og 5 prosent i byen. For å hjelpe deg å holde en jevn hastighet på motorveien, bruker cruise control. Dette vil spare gass ved å eliminere unødvendig akselerasjon og retardasjon.
6

Drive på eller nær fartsgrensen når det er mulig. Drivstoffeffektivitet avtar når du kjører mye raskere enn 60 miles per time. Siden dette er over den lovlige grensen i de fleste jurisdiksjoner, vil det også holde deg fra å tjene en fartsovertredelse billett.
7

Unngå tomgangskjøring din Bronco. All den gassen du forbrenner mens du sitter fremdeles er, i hovedsak, bortkastet. Hold Bronco kjører når stoppet i trafikken, men ikke når du venter på å hente noe, slippe dem av eller på annen måte sitte å vente. Ditt nivå av tomgangskjøring, skjønt, avhenger av tilstanden din forretter, hvis de er like gammel som din Bronco, da de ikke kan starte bilen lett. Erstatte dem vil tillate deg å trygt stoppe og starte motoren og dermed spare gass.
8

Shift inn din overdrive giret når du kjører på motorvei-hastigheter. Dette gjør at Bronco er motoren for å slå saktere, noe som reduserer slitasje og sparer drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102837.html

Previous:
Next:

4X4