Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan du driver en Snatch Block

En kasteblokk er egentlig et metall casing rundt en gratis-spinning trinse hjul. Den kasteblokk øker trekkraft av en vinsj og lar deg endre trekke retning av vinsjen uten å forårsake skade på vinsjkabel. I motsetning til en standard blokken, kommer en kasteblokk fra hverandre og glir over en kabel, i stedet for kabelen tres gjennom blokken. Dette gir deg en fordel når tillegg trekkraft er nødvendig på en vinsj kabel under belastning. Du trenger
Lifting slynge
sjakkel
Snatch blokk
Vis flere instruksjoner
en

Wrap et løft slynge rundt et trekkpunkt. Den trekkpunkt må holde minst fem ganger vekten av objektet koblet til vinsjen.
2

Trekk løfte slynge å justere løkker i hver ende av seilet.


3

Fest sjakkel å løfte fatle. Snu sjakkel bolt mot klokken for å fjerne det fra kroppen av bøylen. Skyv åpent sjakkel gjennom begge løkkene på løfte fatle. Tre sjakkel bolt inn i sjakkel kroppen. Skyv bøylen for å plassere sjakkel bolt på endene av løfteseilet sløyfer.
4

Koble kasteblokk til vinsjkabel. Løsne skruen fra baksiden av kasteblokk kroppen. Turn en flate av metallisten bort fra kasteblokk skivene. Skyv kasteblokk på kabelen. Kabelen vil sitte i V-sporet på kasteblokk skivene. Juster de to ansiktene til kasteblokk skivene. Tråd bolten inn i kasteblokk å sikre kasteblokk til vinsjkabel.
5

Skyv kroken på kasteblokk på sjakkel koblet til løfte slynge.
6

Betjene vinsjen normalt. Den kasteblokk kan være på plass etter at vinsjingen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102980.html

Previous:
Next:

4X4