Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik installerer en vinsj på en ATV

Installere en ATV vinsj krever mye arbeid, men vinsjen selv er utformet for å gjøre mye av back-breaking arbeid. Installere en vinsj kan spare deg timer av gangen. Så bryte ut dine verktøy og gjør deg klar til å hale trær, hjort, gjerdestolper, dekk eller noe annet. Du trenger
Tools
Winch
Silikon smøremiddel
Monteringsplate
Vis mer Instruksjoner
Komme i gang
en

Monter plate for din ATV. Du må kanskje kjøpe en monteringsplate bare for ATV hvis en gitt ikke passer. Bruk Loctite og sikre vinsjen til monteringsplaten. Deretter kobler de vinsj ledninger til ATV.
2

Koble seks måle vinsj ledninger til ATV.
3

Koble ledningene fra vinsjen til kontaktoren /releet. Dette forbinder strømbryteren til vinsjen, og det går strøm fra ATV til vinsj motor. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere en kontaktor boksen for å fullføre dette trinnet. Vanligvis kontaktoren er under setet eller i den nærheten. Prøv å se nær batteriet eller under baksiden stativet.
4

Koble den røde og svarte ledningene fra ATV til kontaktoren boks. Ser på instruksjonene for å se nøyaktig hvordan din vinsj kommer til å bli satt opp på akkurat din ATV.
5

Sett opp strømbryteren på sykkelstyre eller på et sted der du vil ha strømbryteren å være. Du kan sette denne bryteren hvor du vil. Men, er det praktisk å ha det på styret til å styre den mens du styrer, om nødvendig. Du blir nødt til å skyve ledningene gjennom styret, eller langs banen der resten av styret anlegget er installert. Hvis du har pre-installert vinsj ledninger, bruke dette som en guide.
Gjøre det arbeidet
6

koble den siste svarte kablene til batteriet. Dette vil gi strøm til vinsj og leverer strøm fra batteriet.
7

Test din vinsj. Det bør surre til livet. Hvis ikke, kan det hende du trenger å rote rundt etter en dårlig forbindelse. Begynne å teste ledningene du har installert, som begynner på stafetten boksen og jobbe seg opp til styret.
8

Test dine "hot" på styret ledninger for de rette kontaktene. Siden dette er hvor tenningen er, noen ledninger få kraft bare når tenningen er slått på. Sørg for at bryteren er tappet inn i en av disse ledningene.
9

Prøv deg vinsj igjen. Det bør komme til liv. Hvis ikke, gå gjennom diagrammet og installere vinsj om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102977.html

Previous:
Next:

4X4