Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Automatisk All Wheel Drive Work?

De fleste biler er drevet av to - wheel eller firehjulstrekk . En annen , mindre vanlig , type drivverk alternativet, kalles automatisk all wheel drive , som har en unik måte å fungere i forhold til alternativene . Identifikasjon

Automatic all wheel drive er definert av de fremre og bakre aksler på et kjøretøy blir aktivert , eller drevet til enhver tid . Fordi det er automatisk, kan en sjåfør ikke endre ut av denne funksjonen som de kan med en 4x4 drivverk .
Funksjon

Hvert hjul er utstyrt med en fartsmåler . Når sensoren rapporterer at et hjul , eller et sett av hjul , er roterende og slipping for fort , sender motorens kjørecomputer et signal til de ikke- slipping hjul. Dette resulterer i mer friksjon fra den ikke- skli hjul mot fortauet for å få kontroll over kjøretøyet.

Hensyn

En automatisk all wheel drive ikke tilby alle funksjonene til en typisk 4x4 bil , de er ment å bo på fortau . Alle hjulstrekk biler mangler en overføring saken, som er nødvendig for lavere gir søknader om alvorlige off road applikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103282.html

Previous:
Next:

4X4