Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er en Footman Loop for MB Jeep ?

En footman sløyfe er et metall del som bolter mot en Willys MB og andre eldre Jeep -modeller. Formålet med sløyfe er for festing av verktøy og for å feste eller tie ned stropper og webbing . De MB var utstyrt med en rekke footman Loops for sikring av gjenstander under kjøring. Typer

rund og firkantet skuldre footman sløyfer er typisk for de som er installert i MB Jeeps på 1940-tallet . Sløyfene er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å imøtekomme stropper og gjenstander av forskjellige størrelser eller tykkelser .
Jeep Willys MB

Willys MB ble introdusert i oktober 1941 som et lys rekognosering kjøretøy for den amerikanske hæren , ifølge DDay - Overlord.com . Det var om lag 650 000 MBs produsert. Bilen hadde en fire - sylindret motor og en toppfart på ca 65 mph .
Annen informasjon

Ford ble også oppfordret til å gjøre det samme kjøretøy , men selskapet heter det GPW . Navnet Jeep kom fra en forkortelse av generelle formål ( GP ) . Allsidigheten av Jeep tillot det skal brukes til en rekke formål , inkludert tropp og medisinsk transport. Funksjoner , som for eksempel footman bue, tillot den å bære last, materiell og verktøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103283.html

Previous:
Next:

4X4