Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan Lysere din Jeep Vekt

Du ønsker å redusere vekten av Jeep din, men du er ikke villig til å gå på en diett. Frykt ikke, terreng-entusiast, kan du redusere vekten av Jeep din på flere måter uten å forspille komplekse karbohydrater. Jeeps er bygget for å endres på forskjellige måter som kan redusere vekten, men en bestemt Jeep eieren kan også redusere vekten ved hjelp av flere andre oppfinnsomme metoder. Instruksjoner
en

Fjern dørene og taket av Jeep din. Selv om dette ikke kan være den beste ideen om vinteren, fjerne disse komponentene er ganske enkelt og kan redusere vekten.
2

Kjøp et sett av mindre dekk. Ekstra store dekk er populær enten som en standard funksjon eller en ettermarkedet add-on for Jeeps, men de reduserer gass kjørelengde på grunn av økt rullemotstand og vekt, ifølge For the Love of Jeeps. De anbefaler å bruke den minste dekk som passer dine behov på veien og har en standby sett for noen off-roading.
3

Bytt karosserideler på Jeep din. Ifølge Torque Biler, mange selskaper gjør utskifting paneler av glassfiber eller karbonfiber. Disse lette paneler vil redusere vekt.
4

Bor hull i metalldeler for å lette belastningen. For mange hull vil føre til tap av stivhet, men en ekspert vil vite hvor du skal bore hull for å beholde styrken og redusere vekten.
5

Redusere vekten i motoren. Bytt ut dynamo, vannpumpe og andre motordeler med lette alternativer for å redusere vekten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103159.html

Previous:
Next:

4X4