Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan identifisere Jeep Seter

Jeep Selskapet tilbyr amerikansk-laget personbiler til forbrukere over hele verden. Opprinnelig startet som en militær leverandør , gjør Jeep nå sivile biler med svært spesifikke funksjoner . Setene i modeller av jeeps som Wranglers og 4x4 er bøtte stil med polygonal hodestøtter . Eldre modell Jeep seter har Jeep pentagon symbol stemplet eller brodert inn i nakkestøtten som gjør dem mye lettere å identifisere , som de eldre modellene krever litt undersøkende oppmerksomhet . Du trenger
Liten lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Se på nakkestøtten på setet for en Jeep femkant emblem . Se under setet hvis ingen emblem er åpenbar . Bruk en lommelykt , om nødvendig , for å inspisere undersiden for taggen eller etiketten som viser setet som en Jeep produkt.
2

Skriv ned noen identifiserende produktnummer fra setet hvis ingen etikett eller koder eksisterer . Logg inn på Jeep nettsiden og klikker på " Support "-kategorien . Angi produktnummeret i søkefeltet og velg " Søk" knappen .
3

Se på resultatene for å se om produktet er et registrert modellnummer for Jeep aksjeselskap. Skriv inn produktet til en søkemotor som Google når setet ikke er en Jeep modell for å identifisere den ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103239.html

Previous:
Next:

4X4