Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Grizzly Spesifikasjoner

Yamaha introduserte Grizzly 4x4 all-terrain vehicle i 1998. Den opprinnelige modellen var Grizzly 600, og gjennom årene har flere modeller ble introdusert. Som i 2010, er det seks Grizzly modeller i produksjon, hver med sine egne trimme nivåer og alternativer. Den top-of-the-line modell for 2011 er 700 Grizzly, som kommer i grunnleggende 4x4, mid-level 4x4 EPS og 4x4 Special Edition-modeller. Motor og Drive Type

Hver modell av 2011 Grizzly 700 kommer med en 686-ccm, fire-takts motor. Motoren idrett en 4-tommers bar og 3,3-tommers hjerneslag, med en 9,2 komprimering. Elektrisk trykknapp tenning og Yamaha innsprøytningssystem gir mulighet for umiddelbar motoren starter i kaldt og varmt vær. Grizzly sport Yamahas Ultramatic overføring, som opprettholder konstant remspenning å redusere belte slitasje. Grizzly 700 kan skifte til høy, lav, nøytral, revers og park moduser, samt to hjul og fire-hjulstrekk moduser.
Fjæring og bremser

The Grizzly 700 kommer med foran og bak uavhengig, dobbelt-wishbone suspensjon. Grizzly 700 klarner bakken med nesten en fot og leveres med fem-veis forspenning-justerbare støtdempere. Også standard på Grizzly 700 er foran og bak hydrauliske skivebremser. Grizzly 700 kommer med en 5,3 liters drivstofftank, som ligger rett under setet, øker ATV balanse, tyngdepunkt og kjøreegenskaper.
Model Forskjeller

Grizzly 700 4x4 basismodellen er tilnærmet identisk med de andre. De viktigste forskjellene mellom de tre løgn på innsiden. Grizzly EPS og Special Edition-modellene kommer med elektrisk servostyring, noe som gjør styringen lettere for sjåføren. Hvert rom har en LCD-skjerm som viser drivstoff-nivå og kjøremodus, men EPS og Special Edition-modeller kommer med en trailer stikk som kan taue opp til £ 1300. The Special Edition leveres med støpte aluminiumsfelger, spesielle grafikk og malte paneler på karosserier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103108.html

Previous:
Next:

4X4