Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Classic Jeep Truck Informasjon

Opprinnelse i oppkjøringen til den andre verdenskrig , ble jeep opprettet for å oppfylle kravet om en lett , men kraftig speiding og utility vehicle som kan stå opp til påkjenningene for kamp. Etter krigen ble en rekke sivile modeller produsert. Original Jeep ( Willys )

Willys MB ble produsert i perioden 1941 til 1945 for den amerikanske hæren. Av de over 600 000 som ble produsert, ble mer enn 50 000 sendt til Sovjetunionen som låne - lease krigsmateriell . MB , produsert av både Willys og Ford, har en særegen utseende .
Andre Militære Varianter

Etter krigen fortsatte Willys å produsere mer jeep modeller for militære anvendelser . Endringer og forbedringer , inkludert en større motor , mer avrundede fendere , og bakluke med reservehjul mount . Slike jeeper fortsatte å bli brukt opp før de ble erstattet av hmmwv eller " Humvee . "
Sivile Varianter

" CJ " eller sivile jeep linjen ble startet i etterkrigstiden , og ble en av de første masseproduserte 4X4 biler tilgjengelig . Med vakuum drevet vindusviskerne , en bedre overføring, fake- skinninteriør og tilgjengelig krom trim , det gjorde for en jeep med all den legendariske seighet og holdbarhet av militær jeep , men med komfort oftere forbundet med sivile biler .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102887.html

Previous:
Next:

4X4