Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan bygge en Steel Bumper for en lastebil

I løpet av å eie en lastebil, er sjansen på et tidspunkt at du må erstatte en støtfanger. Firehjulsdrevne lastebiler er spesielt utsatt for slike skader. En rimelig løsning innebærer å installere en restverdi verksted støtfanger hvis du finner en, men hvis du ikke kan det, kan du enkelt tilpasse et stykke tykkvegget stålrør for å utføre oppgaven. Forsøk å unngå bruk galvaniserte rør, men som galvanisert stål er vanskelig å sveise på riktig måte. Du trenger:
Metal inert gass sveiser
Heavy sporvidde 4-tommers diameter rør
Salvage verftet festebraketter (Hvis du ikke har originalene)
Målebånd
1/2 tommers stasjon socket satt med breaker bar.
Vis flere instruksjoner
konstruere en erstatning Bumper for din lastebil
en

Fjern den gamle støtfangeren med socket sett, beholde maskinvaren som brukes å montere støtfanger til lastebilens ramme horn. Fjern det fastskrudd støtfanger monteres fra den gamle støtfanger.
2

Skjær en lengde av stålrør lik bredden av kjøretøyet, og deretter måle til midten av lengden av røret og foreta en markere. Bruk målebånd for å måle avstanden mellom rammen hornene der støtfangeren ble montert på lastebilen.
3

Del måling mellom rammen horn i to, deretter måle fra midtpunktet på støtfangeren og lage et merke. Dette er hvor du vil sveise på støtfanger mounts.
4

Bruk sveiseren å feste støtfanger festene til den nye runden tube, ta vare på at de stiller seg opp så tett som mulig til hverandre. Når stålet kjøler fra sveising, kan du installere støtfangeren.
5

Installer ny støtfanger med de originale boltene fjernet fra den gamle støtfangeren

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103244.html

Previous:
Next:

4X4