Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Slik fjerner en Mitsubishi 3,0 Engine

Over tid bilen kan oppleve flere problemer, og motoren din er intet unntak. Det finnes en rekke artikler som viser hvordan du fjerner en motor, men de fleste inneholder verktøy som allmennheten ikke kan få sine hender på. Det er en måte å fjerne Mitsubishi slutter med verktøy som kan kjøpes eller leies lett nok. Du trenger
Jack (2)
Wrench satt
Catch panner (2)
skrutrekker
Engine heise
Vis flere instruksjoner
1

Åpne panseret og først løsne kablet selen fra toppen av motoren med en skiftenøkkel. Koble fra dynamo kabel, drivstoff og servostyring linjer med hånden fra venstre side av motoren og mate alle under Mitsubishi-motoren slik at de er ute av veien. Til slutt løsner fan fra bunnen av motoren med en skiftenøkkel.
2

Løsne linje med bolter på Mitsubishi radiator med en skiftenøkkel. Radiatoren er på venstre side på motoren. Tapp av kjølevæsken fra radiatoren ved å skru ventilen på toppen av radiatoren.
3

Place to knekter under fronten av Mitsubishi å støtte heise når du bruker den. Lysbilde under bilen og fjern overføring akselen med en skiftenøkkel og plassere en fangbrett å sørge for eventuell olje som lekker er fanget i det.
4

Slide en motor heise foran Mitsubishi og fest de to kjedene til motoren, på siden og bunnen. Løft Mitsubishi-motoren forsiktig ut, noe som gjør at motoren ikke løsne ikke andre bildeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103245.html

Previous:
Next:

4X4