Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Yamaha Blaster Fakta

Yamaha Blaster all -terrain vehicle kommer i to modeller: Black Metallic og Stardust Silver Special Edition og grunnmodellen i teamet Yamaha Blå eller sølv /hvit maling ordningen . Yamaha tilbyr en seks - måneders garanti på sine Blasters . Motor

2006 Yamaha Blaster har en luftkjølt 195 cc motor med en beskjeden 6.6:1 kompresjon og kick- start tenningssystem. En 26 mm Mikuni forgasser leverer drivstoff fra en 2,4 -liters tank . Overføringen er en seks - trinns manuell .
Størrelse

324 -lbs . Blaster -modellen er plassert på en 43,3 - tommers akselavstand og er 68,3 inches lang. Det sitter relativt høyt på 29,1 inches . Bakkeklaring , men er stramt for en ATV på 4,7 inches .
Fjæring og bremser

2006 Blaster er utstyrt med uavhengig hjuloppheng med doble bærearmer med 7,1 inches av reiser i front og bak. De fremre støtdempere har en fem-veis preload justering system for å imøtekomme endringer i vekt og terreng . Den bakre boggi er et bakre svingarm system . Doble hydrauliske skivebremser er i front, og et enkelt hydraulisk skivebrems er på baksiden .
Egenskaper

ATV har en dyp polstret sete, taggete footboards og multi - reflektor lykter. The Special Edition har svarte og flamme grafikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103006.html

Previous:
Next:

4X4