Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hva er de forskjellige UTVs tilgjengelig?

Et verktøy oppgave kjøretøy ( UTV ) er en liten , fire -wheel -drive , off -road kjøretøy som vanligvis seter to til fire personer . Selv om de er populære blant arbeidere som trenger å raskt dekke store utearealer , er det mange sikkerhetsmessige bekymringer med UTVs , og enkelte modeller har vært utsatt for tilbakekallinger . En rekke forskjellige UTVs er tilgjengelig for forbrukerne , hver med ulike fordeler og sikkerhetsmessige hensyn. Motorer

Forbrukerne kan finne UTVs med enten diesel, elektrisk eller bensin motorer . Mens bensin motorer kan drive en UTV til hastigheter over 50 miles per time , de er også den farligste i lys av mottakelighet av kjøretøyene til roll- overs . Elektriske motorer er tryggere for UTVs , selv om de er vanligvis mye mindre mektig.
Hjul

UTVs kan bli funnet med seks, fem, fire eller tre hjul. Seks - og fem- hjul UTVs tilby mer stabilitet, mens fire og tre hjul UTVs er mer farlig hvis de nå høyere hastigheter.

Lasteplan
< p > Fordi funksjon av UTVs er oftest å transportere store gjenstander over store utearealer , for eksempel golfbaner , er størrelsen på den integrerte lasteplanet kanskje den viktigste faktor når du kjøper en. En overbelastet lasteplanet hever tyngdepunkt og øker sannsynligheten for en roll -over . Den lasteplanet på hver UTV er balansert annerledes, og må vurderes i lys av lasten det vil bære .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103219.html

Previous:
Next:

4X4